HOME
NIEUWS
RECEPTEN
ZOET
HARTIG
DINER
ANDERE CHEFS
TECHNIEKEN
AU BAIN-MARIE
KARAMEL
ALLES OVER
CHEESECAKE
CUPCAKES VS MUFFINS
DEEG
MERINGUE
VEGA
HANDIG
OMREKENTOOL
KEUKENHACKS
Handig
•
Omrekentool
Omrekentool
Vul eerst de onderstaande maten in van de bakvorm zoals die in het oorspronkelijke recept wordt gebruikt en van de bakvorm zoals jij hem wil gebruiken. Als je geen hoogte invult, neemt de functie aan dat de hoogte van de oorspronkelijke bakvorm en jouw bakvorm hetzelfde zijn.
Gegevens van de oude taart
Ronde vorm
Rechthoekige vorm
Diameter
cm
Hoogte
cm
Gegevens van de nieuwe taart
Ronde vorm
Rechthoekige vorm
Diameter
cm
Hoogte
cm
Vul dan de ingrediënten in zoals ze in het oorspronkelijke recept stonden en klik daarna onderaan op bereken. Vanwege de wiskundige berekeningen is er een apart veld voor de vulling van een taart en een apart veld voor het deeg. De functie werkt ook als je de naam van het ingrediënt leeg laat.
Voor de vulling van een taart of een cake
Regel toevoegen
Ingrediënt:
gram
mL
stuks
Uitkomst:
Ingrediënt:
gram
mL
stuks
Uitkomst:
Ingrediënt:
gram
mL
stuks
Uitkomst:
Voor het deeg van een taart
De taart heeft een rand
Regel toevoegen
Ingrediënt:
gram
mL
stuks
Uitkomst:
Ingrediënt:
gram
mL
stuks
Uitkomst:
Ingrediënt:
gram
mL
stuks
Uitkomst:
Wil je alle bovenstaande ingrediënten in een makkelijk lijstje onder elkaar? Klik dan op de knop hieronder en dan kun je alles makkelijk overnemen.