Broodje roomkaas


Totale tijd: 15 min
Bereiding: 5 min
Oven: 10 min
Personen: 2
Kilocalorieën: 272 kcal in totaal | 136 kcal per portie
Kosten bij : €1,48 in totaal | €0,74 per portie
Geplaatst op: 30 april 2020
Laatst bijgewerkt: 30 april 2020

Ingrediënten

1
10
Voor 2 porties
Broodje roomkaas
  • 2 grote ciabattina of 4 kleine witte (afbak)broodjes
  • 100 gram verse roomkaas (philadelphia of van een eigen merk)
  • 3 eetlepels (verse) bieslook
  • Zout, peper
  • Optioneel: 2 plakjes ham
  • 50 gram ijsbergsla

Materiaal
  • Kommetje

Bereiding

Broodje roomkaas
- Bak de broodjes zo nodig in de oven. Volg de instructies op de verpakking.
- Als je verse bieslook gebruikt, snijd deze dan in kleine ringetjes van 1-2 mm breed.
- Doe de roomkaas in een kommetje. Voeg 2 eetlepels bieslook en peper en zout toe naar smaak. Roer alles door elkaar.

- Snijd de broodjes doormidden. Beleg één helft met roomkaas. Dan eventueel een plakje ham. Daarboven op de ijsbergsla en daarboven op de rest van de bieslook ter garnering.

Resultaat