Gepofte aardappel


Totale tijd: 1 uur en 5 min
Bereiding: 5 min
Oven: 1 uur
Stuks: 1
Kilocalorieën: 176 kcal in totaal | 176 kcal per stuk
Kosten bij : €0,24 in totaal | €0,24 per stuk
Geplaatst op: 26 mei 2020
Laatst bijgewerkt: 20 december 2020

Ingrediënten

1
10
Voor 1 stuk
Gepofte aardappel
  • 1 grote aardappel
  • Optioneel: 2 eetlepels kruidenkaas, crème fraîche of sour cream

Materiaal
  • Oven met rooster
  • Aluminiumfolie

Bereiding

Gepofte aardappel
- Maak de aardappel goed schoon. Dep hem droog en wikkel hem dan in aluminiumfolie.

- Bak gedurende 60 minuten op 200°C op een rooster in de oven. Je kunt testen of hij gaar is door er met een vork in te prikken. Krijg je die er makkelijk in en uit, dan is de aardappel gaar.

- Gepofte aardappel is lekker met kruidenkaas, crème fraîche of sour cream.

Resultaat