Pasta met geitenkaas en spinazie


Totale tijd: 30 min
Bereiding: 30 min
Personen: 4
Kilocalorieën: 2077 kcal in totaal | 519 kcal per portie
Kosten bij : €6,66 in totaal | €1,67 per portie
Credits: Jolien, wij delen de liefde voor geneeskunde en voor eten
Geplaatst op: 7 oktober 2019
Laatst bijgewerkt: 7 juni 2020

Ingrediënten

1
10
Voor 4 porties
Pasta met geitenkaas en spinazie
  • 300 gram pasta
  • 800 gram verse bladspinazie (variant: diepvriesspinazie i.p.v. bladspinazie)
  • 200 gram geitenkaas
  • 100 gram crème fraîche

Materiaal
  • Wokpan
  • Kookpan

Bereiding

Pasta met geitenkaas en spinazie
- Kook de pasta.
- Bak de spinazie in de wokpan. Doe een beetje olie in de pan en gooi er dan een handvol spinazie in. De spinazie zal gaan krimpen door het bakken. Als de spinazie wat gekrompen is, kun je er een nieuwe lading spinazie bij doen. Ga zo door tot alle spinazie gebakken is.

- Variant: als je diepvriesspinazie gebruikt, ontdooi deze dan in de pan. Volg daarna gewoon de rest van het recept.
- Snijd de geitenkaas in blokjes en doe die samen met de crème fraîche bij de spinazie.

- Als de pasta gaar is, doe je deze ook bij het spinaziemengsel.

Resultaat