Pasta met snijbiet en geitenkaas


Totale tijd: 30 min
Bereiding: 30 min
Personen: 2
Kilocalorieën: 951 kcal in totaal | 476 kcal per portie
Kosten bij : €1,88 in totaal | €0,94 per portie
Credits: geïnspireerd door Simone's kitchen
Geplaatst op: 23 september 2022
Laatst bijgewerkt: 23 september 2022

Ingrediënten

1
10
Voor 2 porties
Pasta met snijbiet en geitenkaas
  • 160 gram pasta
  • 400 gram snijbiet
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram geitenkaas
  • Optioneel: 2 eetlepels pijnboompitten

Materiaal
  • Koekenpan
  • Kookpan

Bereiding

Pasta met snijbiet en geitenkaas
- Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de snijbiet: snijd de onderste centimeter van de stengel af, snijd vervolgens de stelen in stukjes en de bladeren in reepjes. Houd de stelen en bladeren nog even apart.

- Bak de stelen samen met de knoflook in de koekenpan, voeg na 5-10 minuten ook de bladeren toe.

- Als de bladeren na 5 minuten geslonken zijn, giet je zo nodig het overtollige vocht af. Meng daarna de geitenkaas erdoorheen.

- Meng de pasta en het snijbietmengsel. Breng op smaak met peper en zout en voeg de pijnboompitten toe.

Resultaat