Wentelteefjes


Totale tijd: 20 min
Bereiding: 20 min
Stuks: 8
Kilocalorieën: 1380 kcal in totaal | 173 kcal per stuk
Kosten bij : €0,93 in totaal | €0,12 per stuk
Geplaatst op: 15 januari 2021
Laatst bijgewerkt: 15 januari 2021

Ingrediënten

2
20
Voor 8 stuks
Wentelteefjes
  • 200 ml melk
  • 1 ei
  • 1 eetlepel kaneel
  • 50 gram suiker en/of vanillesuiker
  • 8 sneetjes brood

Kaneelsuiker
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel

Materiaal
  • Koekenpan
  • Beslagkom
  • Bord of platte schaal

Bereiding

Wentelteefjes
- Doe de melk, ei, suiker en kaneel in een kom en klop zodat het geheel (met name de kaneel) goed gemengd is.

- Doop de boterhammen een voor een in het melkmengsel en leg ze op een bord. Er zal een beetje melkmengsel overblijven. Giet dit over de wentelteefjes die op het bord liggen.

- Doe bakboter in een koekenpan en bak de wentelteefjes (ongeveer 5 minuten per kant).


Kaneelsuiker
- Meng de kaneel en de suiker in een bakje.

- Als de wentelteefjes klaar zijn, bestrooi je ze met kaneelsuiker.

Resultaat