Totale tijd: 1 uur en 20 min Bereiding: 40 min Oven: 40 min Personen: 4 Kilocalorieën: 1945 kcal in totaal | 486 kcal per portie Kosten bij : €6,22 in totaal | €1,56 per portie Geplaatst op: 4 december 2020 Laatst bijgewerkt: 20 mei 2021
Ingrediënten
Curryquiche
1 courgette
1 aubergine
1 paprika
1 ui
2 cm gember
1 teentje knoflook
4 eieren
250 mL kokosmelk
1 eetlepel curry madras poeder (of kerrie of iets anders naar keuze)
En nog 1 eetlepel curry madras poeder (of kerrie of iets anders naar keuze)
Zout, peper
7 plakjes bladerdeeg
Materiaal
Ovenschaal
Koekenpan
Bereiding
Curryquiche
- Snijd de ui, knoflook en gember in kleine stukjes en bak deze in de pan.
- Snijd daarna ook de paprika, courgette en aubergine in stukjes/blokjes.
- Voeg de groenten een voor een toe aan de pan.
- Voeg de eerste helft van de curry madraskruiden toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Doe de eieren, kokosmelk en de rest van de curry madraskruiden in een beslagkom. Voeg de groenten toe en roer tot alles gemengd is.
- Bekleed een ingevette ovenschaal met de plakjes bladerdeeg. Doe het mengsel erin.
- Bak de quiche gedurende 40 minuten op 180°C. Het ei moet gestold zijn als je hem opeet.