Omrekentool



Vul eerst de onderstaande maten in van de bakvorm zoals die in het oorspronkelijke recept wordt gebruikt en van de bakvorm zoals jij hem wil gebruiken. Als je geen hoogte invult, neemt de tool aan dat de hoogte van de oorspronkelijke bakvorm en jouw bakvorm hetzelfde zijn.

Afmetingen van de oude taart



Diameter cm

Hoogte cm

Afmetingen van de nieuwe taart



Diameter cm

Hoogte cm


Vul dan de hoeveelheden van de ingrediënten in zoals ze in het oorspronkelijke recept stonden en klik daarna onderaan op 'Bereken'. De tool werkt ook als je de naam van het ingrediënt leeg laat. Vanwege de wiskundige berekeningen is er een apart veld voor de vulling van een cake/taart (bijvoorbeeld het beslag van een cake of de kwarkvulling van een kwarktaart) en een apart veld voor het deeg (bijvoorbeeld de bodem van een kwarktaart of het deeg van een appeltaart).
Voor het beslag van een cake of de vulling van een taart

Ingrediënt:
Uitkomst:
Ingrediënt:
Uitkomst:
Ingrediënt:
Uitkomst:

Voor de bodem of rand van een taart        De taart heeft geen rand

Ingrediënt:
Uitkomst:
Ingrediënt:
Uitkomst:
Ingrediënt:
Uitkomst:



Wil je alle bovenstaande ingrediënten in een makkelijk lijstje onder elkaar? Klik dan op de knop hieronder en dan kun je alles makkelijk overnemen.