Totale tijd: 20 min Bereiding: 20 min Stuks: 8 Kilocalorieën: 1380 kcal in totaal | 173 kcal per stuk Kosten bij : €0,93 in totaal | €0,12 per stuk Geplaatst op: 15 januari 2021 Laatst bijgewerkt: 15 januari 2021
Ingrediënten
Wentelteefjes
200 ml melk
1 ei
1 eetlepel kaneel
50 gram suiker en/of vanillesuiker
8 sneetjes brood
Kaneelsuiker
3 eetlepels suiker
1 theelepel kaneel
Materiaal
Koekenpan
Beslagkom
Bord of platte schaal
Bereiding
Wentelteefjes
1
Doe de melk, ei, suiker en kaneel in een kom en klop zodat het geheel (met name de kaneel) goed gemengd is.
2
Doop de boterhammen een voor een in het melkmengsel en leg ze op een bord. Er zal een beetje melkmengsel overblijven. Giet
dit over de wentelteefjes die op het bord liggen.
3
Doe bakboter in een koekenpan en bak de wentelteefjes (ongeveer 5 minuten per kant).
Kaneelsuiker
4
Meng de kaneel en de suiker in een bakje.
5
Als de wentelteefjes klaar zijn, bestrooi je ze met kaneelsuiker.