Totale tijd: 15 min Bereiding: 5 min Oven: 10 min Personen: 2 Kilocalorieën: 272 kcal in totaal | 136 kcal per portie Kosten bij : €1,48 in totaal | €0,74 per portie Geplaatst op: 30 april 2020 Laatst bijgewerkt: 30 april 2020
Ingrediënten
Broodje roomkaas
2 grote ciabattina of 4 kleine witte (afbak)broodjes
100 gram verse roomkaas (philadelphia of van een eigen merk)
3 eetlepels (verse) bieslook
Zout, peper
Optioneel: 2 plakjes ham
50 gram ijsbergsla
Materiaal
Kommetje
Bereiding
Broodje roomkaas
- Bak de broodjes zo nodig in de oven. Volg de instructies op de verpakking.
- Als je verse bieslook gebruikt, snijd deze dan in kleine ringetjes van 1-2 mm breed.
- Doe de roomkaas in een kommetje. Voeg 2 eetlepels bieslook en peper en zout toe naar smaak. Roer alles door elkaar.
- Snijd de broodjes doormidden. Beleg één helft met roomkaas. Dan eventueel een plakje ham.
Daarboven op de ijsbergsla en daarboven op de rest van de bieslook ter garnering.