Totale tijd: 30 min Bereiding: 30 min Personen: 2 Kilocalorieën: 835 kcal in totaal | 418 kcal per portie Kosten bij : €3,17 in totaal | €1,59 per portie Geplaatst op: 7 januari 2022 Laatst bijgewerkt: 7 januari 2022
Ingrediënten
Orzo met postelein en cherrytomaat
160 gram orzo (of een andere pasta)
1 ui
250 gram cherrytomaatjes
200 gram postelein (dit kun je eventueel ook vervangen door spinazie)
Optioneel: 6-8 zongedroogde tomaten
50 gram crème fraîche
Zout, peper
Materiaal
Kookpan
Koekenpan
Bereiding
Orzo met postelein en cherrytomaat
- Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de ui en snijd de cherrytomaatjes in tweeën of kwarten. Snijd de steeltjes van de postelein in stukjes. Snijd de zongedroogde tomaten
in stukjes.
- Bak de ui en voeg na 5 minuten ook de cherrytomaatjes en zongedroogde tomaten toe.
- Voeg na 5-10 minuten ook de postelein en crème fraîche toe. Daarna voeg je ook de orzo toe. Breng op smaak met zout en peper.