Orzo met postelein en cherrytomaat


Totale tijd: 30 min
Bereiding: 30 min
Personen: 2
Kilocalorieën: 835 kcal in totaal | 418 kcal per portie
Kosten bij : €3,17 in totaal | €1,59 per portie
Geplaatst op: 7 januari 2022
Laatst bijgewerkt: 7 januari 2022

Ingrediënten

1
10
Voor 2 porties
Orzo met postelein en cherrytomaat
  • 160 gram orzo (of een andere pasta)
  • 1 ui
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 200 gram postelein (dit kun je eventueel ook vervangen door spinazie)
  • Optioneel: 6-8 zongedroogde tomaten
  • 50 gram crème fraîche
  • Zout, peper

Materiaal
  • Kookpan
  • Koekenpan

Bereiding

Orzo met postelein en cherrytomaat
- Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de ui en snijd de cherrytomaatjes in tweeën of kwarten. Snijd de steeltjes van de postelein in stukjes. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.

- Bak de ui en voeg na 5 minuten ook de cherrytomaatjes en zongedroogde tomaten toe.

- Voeg na 5-10 minuten ook de postelein en crème fraîche toe. Daarna voeg je ook de orzo toe. Breng op smaak met zout en peper.

Resultaat