Totale tijd: 30 min Bereiding: 30 min Personen: 2 Kilocalorieën: 951 kcal in totaal | 476 kcal per portie Kosten bij : €1,88 in totaal | €0,94 per portie Credits: geïnspireerd door Simone's kitchen Geplaatst op: 23 september 2022 Laatst bijgewerkt: 23 september 2022
Ingrediënten
Pasta met snijbiet en geitenkaas
160 gram pasta
400 gram snijbiet
1 teentje knoflook
100 gram geitenkaas
Optioneel: 2 eetlepels pijnboompitten
Materiaal
Koekenpan
Kookpan
Bereiding
Pasta met snijbiet en geitenkaas
- Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de snijbiet: snijd de onderste centimeter van de stengel af, snijd vervolgens de stelen in stukjes en de bladeren in reepjes. Houd de stelen en bladeren
nog even apart.
- Bak de stelen samen met de knoflook in de koekenpan, voeg na 5-10 minuten ook de bladeren toe.
- Als de bladeren na 5 minuten geslonken zijn, giet je zo nodig het overtollige vocht af. Meng daarna de geitenkaas erdoorheen.
- Meng de pasta en het snijbietmengsel. Breng op smaak met peper en zout en voeg de pijnboompitten toe.