Tagliatelle met zalm en spinazie


Totale tijd: 30 min
Bereiding: 30 min
Personen: 3
Kilocalorieën: 1761 kcal in totaal | 587 kcal per portie
Kosten bij : €4,37 in totaal | €1,46 per portie
Geplaatst op: 21 januari 2020
Laatst bijgewerkt: 7 juni 2020

Ingrediënten

1
10
Voor 3 porties
Tagliatelle met zalm en spinazie
  • 300 gram zalm
  • 600 gram diepvriesspinazie 'gewoon' (of à la crème, dan heb je geen kruidenkaas nodig)
  • 240 gram tagliatelle (of andere pasta naar keuze)
  • 6 eetlepels kruidenkaas

Materiaal
  • Wokpan
  • Kookpan

Bereiding

Tagliatelle met zalm en spinazie
- Snijd de zalm in blokjes en bak deze in een pan.

- Als de zalm gaar is, voeg je de spinazie toe.

- Kook ondertussen de tagliatelle in een andere pan.
- Als de spinazie warm is, voeg je een paar eetlepels kruidenkaas toe (naar smaak)). Als je spinazie à la crème gebruikt, heeft de crème van zichzelf al vrij veel smaak. Je moet dan meer kruidenkaas toevoegen of je kan overwegen om de kruidenkaas helemaal weg te laten. De romige smaak heb je door de crème dan toch al.

- Giet de tagliatelle af en meng door het zalm-spinaziemengsel heen.

Resultaat