Falafel wrap


Totale tijd: 30 min
Bereiding: 30 min
Stuks: 4 (ga uit van 1 wrap p.p. voor lunch of 2 wraps p.p. voor diner)
Kilocalorieën: 1108 kcal in totaal | 277 kcal per stuk
Kosten bij : €2,93 in totaal | €0,73 per stuk
Geplaatst op: 5 juli 2020
Laatst bijgewerkt: 1 april 2021

Ingrediënten

1
10
Voor 4 stuks
Falafel wrap
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 200 gram falafel
  • 80 gram kwark of Griekse yoghurt
  • 1 theelepel knoflookolie of 1 teentje knoflook
  • 4 kleine tortilla's
  • 50 gram ijsbergsla
  • Optioneel: 50 gram cherrytomaatjes of snoeptomaatjes

Materiaal
  • Koekenpan

Bereiding

Falafel wrap
- Snijd de paprika en ui in stukjes.

- Bak de falafel, paprika en ui in de koekenpan.

- Maak ondertussen de dressing. Als je een teentje knoflook gebruikt, pers deze dan in een knoflookpers of snijd in hele kleine stukjes. Meng de kwark/Griekse yoghurt met de knoflook(olie).

- Snijd de tomaatjes en de sla.

- Als het falafelmengsel klaar is, kun je de wrap samenstellen. Smeer eerst een laagje yoghurtdressing op de wrap. Doe daarna de sla, falafel, paprika, ui en een paar tomaatjes erop. Vouw hem daarna dicht.

Resultaat