Geplaatst op: 18 januari 2020
Laatst bijgewerkt: 8 januari 2021
Ingrediënten
Je kunt zalm in bladerdeeg als hartig hapje eten, dan zijn de kleinere geschikt. Eet je dit bij het diner, dan zit je meestal wel goed
met een stuk of vijf grote per persoon.
Bereiding
Zalm in bladerdeeg
1
Ontdooi de plakjes bladerdeeg, zorg dat de plakjes niet te slap worden, dan krijg je ze moeilijk dicht. Snijd de zalm in stukjes van ongeveer 3x3 cm.
1
Ontdooi de plakjes bladerdeeg, zorg dat de plakjes niet te slap worden, dan krijg je ze moeilijk dicht. Snijd de zalm in stukjes van ongeveer 3x4 cm.
2
Leg een plakje bladerdeeg neer, vervolgens leg je daar een stukje zalm op en daar bovenop de spinazie.
Doe naar smaak peper en zout erop.
2
Leg een plakje bladerdeeg neer, vervolgens leg je daar een stukje zalm op en daar bovenop de spinazie.
Doe naar smaak peper en zout erop.
3
Vouw het plakje bladerdeeg aan alle kanten dicht, zodat de zalm en de spinazie worden ingepakt.
3
Vouw het plakje bladerdeeg aan alle kanten dicht, zodat de zalm en de spinazie worden ingepakt.