Totale tijd: 10 min Bereiding: 10 min Personen: 1 Kilocalorieën: 2728 kcal in totaal | 2728 kcal per portie Kosten bij : €4,89 in totaal | €4,89 per portie Geplaatst op: 1 april 2021 Laatst bijgewerkt: 1 april 2021
Ingrediënten
Amandelspijs
250 gram amandelmeel
250 gram suiker
1 ei
Rasp van 0,5 citroen
Materiaal
Beslagkom
Optioneel: blender
Optioneel: zeef
Bereiding
Amandelspijs
- Optioneel: voor een wat fijnere spijs, blend je het amandelmeel en/of suiker eerst voordat je het mengt.
- Meng de suiker, amandelmeel, ei en citroenrasp tot je een samenhangende massa hebt.
- Bewaar de amandelspijs in plasticfolie in de koelkast. Voor de smaak is het beter als je het een tot enkele dagen in de koelkast laat liggen,
maar je kunt het ook direct gebruiken.
- Tip: je kunt amandelspijs ook tot drie maanden in de vriezer bewaren.