Totale tijd: 30 min Bereiding: 10 min Oven: 20 min Stuks: 4 Kilocalorieën: 258 kcal in totaal | 65 kcal per stuk Kosten bij : €0,25 in totaal | €0,06 per stuk Geplaatst op: 15 april 2023 Laatst bijgewerkt: 15 april 2023
Ingrediënten
Bladerdeegroosjes met chocoladepasta
1 plakje bladerdeeg (je kunt hier ook goed je restjes bladerdeeg mee opmaken)
20 gram chocoladepasta
Materiaal
Bakplaat
Optioneel: cupcakevormpjes
Bereiding
Bladerdeegroosjes met chocoladepast
- Snijd het bladerdeeg in reepjes van 3 cm breed.
- Besmeer de reepjes met chocoladepasta (niet te dik, anders loopt het uit).
- Rol de reepjes op, doe ze eventueel in een cupcakevormpje.
- Bak de bladerdeegroosjes gedurende 20 minuten op 180°C tot ze goudbruin zijn.