Bereiding
Chicken fajita nachos
1
Snijd de kip in blokjes en marineer met een scheutje olijfolie en verder zout, peper, chilipoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en komijnpoeder.
Je kunt het marineren eventueel ook achterwege laten, doe de kruiden en olie dan later bij de kip als je deze in de pan doet.
2
Snijd de paprika, ui en knoflook.
3
Als je pan groot genoeg is, bak je eerst de kip en voeg je daarna de groenten er aan toe. Is je pan niet groot genoeg, dan ga je zoals onderstaande aan de gang.
4
Bak de paprika, ui en knoflook. Als ze gaar zijn, doe je de mais erbij en bak je nog 5 minuten mee.
5
Doe in de ovenschaal een laagje nacho-chips op de bodem en aan de zijkant. Als de groenten klaar zijn, doe je deze in de ovenschaal.
6
Bak de kip. Als de kip na ongeveer 10 minuten gaar is, doe je deze in de ovenschaal erbij.
7
Bestrooi de ovenschaal met een laagje kaas.
8
Zet gedurende 15-25 minuten op 180°C in de oven totdat de kaas goed gesmolten is.
Tip
Chicken fajita nachos zijn lekker te combineren met crème fraîche, salsasaus en
guacamole.
Resultaat