Totale tijd: 35 min Bereiding: 15 min Oven: 20 min Stuks: 6 Kilocalorieën: 469 kcal in totaal | 78 kcal per stuk Kosten bij : €1,44 in totaal | €0,24 per stuk Geplaatst op: 30 december 2020 Laatst bijgewerkt: 30 december 2020
Ingrediënten
Gevulde champignons
6 champignons
75 gram spekjes
Peper
50 gram geraspte kaas
Materiaal
Koekenpan
Ovenschaal
Bereiding
Gevulde champignons
- Maak de champignons schoon en 'hol' ze uit. Bewaar de steeltjes.
- Snijd de spekjes en champignonsteeltjes in kleine blokjes. Je kunt daar ook een blender/hakmolen voor gebruiken.
- Bak de spekvulling in een koekenpan. Doe er naar smaak nog wat peper bij.
- Doe de uitgeholde champignons in een ovenschaal en vul ze met de spekvulling. Doe er daarna geraspte kaas overheen.
- Bak de gevulde champignons gedurende 20 minuten op 180°C.