Gevulde champignons


Totale tijd: 35 min
Bereiding: 15 min
Oven: 20 min
Stuks: 6
Kilocalorieën: 469 kcal in totaal | 78 kcal per stuk
Kosten bij : €1,44 in totaal | €0,24 per stuk
Geplaatst op: 30 december 2020
Laatst bijgewerkt: 30 december 2020

Ingrediënten

2
20
Voor 6 stuks
Gevulde champignons
  • 6 champignons
  • 75 gram spekjes
  • Peper
  • 50 gram geraspte kaas

Materiaal
  • Koekenpan
  • Ovenschaal

Bereiding

Gevulde champignons
- Maak de champignons schoon en 'hol' ze uit. Bewaar de steeltjes.

- Snijd de spekjes en champignonsteeltjes in kleine blokjes. Je kunt daar ook een blender/hakmolen voor gebruiken.

- Bak de spekvulling in een koekenpan. Doe er naar smaak nog wat peper bij.

- Doe de uitgeholde champignons in een ovenschaal en vul ze met de spekvulling. Doe er daarna geraspte kaas overheen.

- Bak de gevulde champignons gedurende 20 minuten op 180°C.

Resultaat