Totale tijd: 1 uur Bereiding: 30 min Afkoelen: 30 min Stuks: 8 Kilocalorieën: 439 kcal in totaal | 55 kcal per stuk Kosten bij : €1,04 in totaal | €0,13 per stuk Geplaatst op: 3 februari 2024 Laatst bijgewerkt: 3 februari 2024
Ingrediënten
Gevulde eieren
4 eieren
1,5 eetlepel mayonaise (eventueel kun je de helft vervangen door yoghurt)
1 theelepel mosterd
0,5 theelepel paprikapoeder
0,5 theelepel kerriepoeder
Optioneel: 1 theelepel witte wijnazijn
3 theelepels verse bieslook
Materiaal
Kookpan
Optioneel: spuitzak en spuitmondje
Bereiding
Gevulde eieren
- Kook de eieren in 8 minuten, zodat je hardgekookte eieren krijgt.
- Pel de eieren en laat ze een half uurtje afkoelen.
- Snijd de eieren doormidden en haal het eigeel eruit. Het eigeel doe je apart in een bakje.
- Doe de mayonaise en kruiden bij het eigeel, eventueel kun je ook witte wijnazijn erbij doen. Prak het geheel tot een smeuïge vulling.
- Vul de eieren met de vulling. Je kunt dit met een spuitmondje doen, maar met een lepeltje is ook prima.
- Snijd de bieslook in kleine stukjes en storoi deze over de eieren.