Gevulde eieren


Totale tijd: 1 uur
Bereiding: 30 min
Afkoelen: 30 min
Stuks: 8
Kilocalorieën: 439 kcal in totaal | 55 kcal per stuk
Kosten bij : €1,04 in totaal | €0,13 per stuk
Geplaatst op: 3 februari 2024
Laatst bijgewerkt: 3 februari 2024

Ingrediënten

2
20
Voor 8 stuks
Gevulde eieren
  • 4 eieren
  • 1,5 eetlepel mayonaise (eventueel kun je de helft vervangen door yoghurt)
  • 1 theelepel mosterd
  • 0,5 theelepel paprikapoeder
  • 0,5 theelepel kerriepoeder
  • Optioneel: 1 theelepel witte wijnazijn
  • 3 theelepels verse bieslook

Materiaal
  • Kookpan
  • Optioneel: spuitzak en spuitmondje

Bereiding

Gevulde eieren
- Kook de eieren in 8 minuten, zodat je hardgekookte eieren krijgt.
- Pel de eieren en laat ze een half uurtje afkoelen.
- Snijd de eieren doormidden en haal het eigeel eruit. Het eigeel doe je apart in een bakje.

- Doe de mayonaise en kruiden bij het eigeel, eventueel kun je ook witte wijnazijn erbij doen. Prak het geheel tot een smeuïge vulling.

- Vul de eieren met de vulling. Je kunt dit met een spuitmondje doen, maar met een lepeltje is ook prima.

- Snijd de bieslook in kleine stukjes en storoi deze over de eieren.

Resultaat