Totale tijd: 5 min Bereiding: 5 min Personen: 12 Kilocalorieën: 400 kcal in totaal | 33 kcal per portie Kosten bij : €0,30 in totaal | €0,03 per portie Geplaatst op: 27 april 2020 Laatst bijgewerkt: 8 november 2020
Ingrediënten
Glazuur
100 gram poedersuiker
1 eetlepels water
Optioneel: voedingskleurstof
Materiaal
Beslagkom
Bereiding
Glazuur
- Doe de poedersuiker in een kommetje en voeg er beetje bij beetje wat water bij.
Let op: het kan heel snel te vloeibaar worden. Het is niet overdreven om het water er
per theelepel of per druppel bij te doen. In het filmpje kun je zien wat een goede dikte is.
- Voeg eventueel voedingskleurstof toe. Let op dat dat ook invloed kan hebben op de vloeibaarheid
van het glazuur.
- Verdeel het glazuur over je baksel en laat het minimaal 10 minuten drogen. Je kunt eventueel een spuitzakje van bakpapier
maken om het makkelijker te verdelen. Vouw dan een vierkantje bakpapier als een 'ijshoorntje' en plak het dicht met plakband.