Totale tijd: 30 - 40 min Bereiding: 30 - 40 min Personen: 4 Kilocalorieën: 1710 kcal in totaal | 428 kcal per portie Kosten bij : €4,52 in totaal | €1,13 per portie Credits: Pepijn <3 (ペップさんは料理を書きました!) Geplaatst op: 15 november 2024 Laatst bijgewerkt: 15 november 2024
Ingrediënten
Japanse curry
2 uien
600 gram wortels
400 gram aardappel
450 mL water
200 gram rijst
4 kipschnitzels
80 gram golden curry (bijvoorbeeld deze,
ze hebben ook deze bij de AH
Materiaal
Hapjespan of wokpan met deksel
Koekenpan
Kookpan
Bereiding
Japanse curry (Katsu curry)
1
Snijd de uien, wortels en aardappelen in blokjes (van 0.5-1 cm). Bak ze ongeveer 5 minuten in de pan.
2
Voeg dan het water toe, doe de deksel op de pan en laat 15 minuten zachtjes borrelen.
3
Kook ondertussen de rijst.
4
Bak de kipschnitzels knapperig.
5
Voeg de golden curry toe aan de pan en roer ongeveer 5 minuten door zodat de curry goed gemengd is.
6
Snijd de kipschnitzel in reepjes.
7
Schep je bord op: de ene helft rijst, de andere helft curry, de kipschnitzel bovenop.