Couscoussalade met een Italiaans tintje


Totale tijd: 30 min
Bereiding: 30 min
Personen: 4 (of een bijgerecht voor 8 personen)
Kilocalorieën: 2713 kcal in totaal | 678 kcal per portie
Kosten bij : €5,41 in totaal | €1,35 per portie
Geplaatst op: 3 september 2021
Laatst bijgewerkt: 3 september 2021

Ingrediënten

1
10
Voor 4 porties
Couscoussalade met een Italiaans tintje
  • 400 gram couscous
  • 800 mL water (dubbelcheck dit met de instructies op het pakje couscous)
  • 0,5 bouillonblokje
  • Optioneel: 100 gram cashewnoten
  • 2 paprika's
  • 200 gram feta
  • 12 zongedroogde tomaten
  • 4 bosuien
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 75 gram verse spinazie
  • Zout, peper

Materiaal
  • Beslagkom

Bereiding

Couscoussalade met een Italiaans tintje
- Kook het water en doe het in een kom. Los een blokje bouillon op in het water. Doe daarna de couscous erbij en wacht een aantal minuten tot de couscous het water heeft opgenomen.

- Snijd de paprika, feta en zongedroogde tomaten in stukjes. Snijd de bosui in ringetjes en de cherrytomaatjes in halven of kwarten.

- Doe de paprika, feta, zongedroogde tomaten, bosui, cherrytomaatjes, spinazie, cashewnoten en pesto bij de couscous en meng goed.

Resultaat