Spinaziepannenkoekjes


Totale tijd: 20 - 30 min
Bereiding: 20 - 30 min
Personen: 4 (of voor 2 personen diner)
Kilocalorieën: 1132 kcal in totaal | 283 kcal per portie
Kosten bij : €1,39 in totaal | €0,35 per portie
Credits: Too good to go
Geplaatst op: 1 april 2022
Laatst bijgewerkt: 1 april 2022

Ingrediënten

1
10
Voor 4 porties
Spinaziepannenkoekjes
  • 200 gram bladspinazie (mag ook meer of minder)
  • 250 gram bloem
  • 500 mL melk of water
  • 2 theelepels bakpoeder
  • Zout

Materiaal
  • Beslagkom
  • Koekenpan
  • Optioneel maar wel heel handig: blender

Bereiding

Spinaziepannenkoekjes
- Doe alle ingrediënten samen in de blender en blend tot er een beslag ontstaat. Als je geen blender hebt, moet je de spinazie zelf heel fijn snijden en daarna alle ingrediënten mengen.

- Doe het beslag in de koekenpan en bak de pannenkoekjes ongeveer 5 minuten per kant. Als je het beslag in de pan hebt gedaan, en het pannenkoekje is aan de bovenkant (grotendeels) droog, kun je hem omdraaien.

- Doe er eventueel nog een plakje kaas op.

Resultaat