Totale tijd: 20 - 30 min Bereiding: 20 - 30 min Personen: 4 (of voor 2 personen diner) Kilocalorieën: 1132 kcal in totaal | 283 kcal per portie Kosten bij : €1,39 in totaal | €0,35 per portie Credits:Too good to go Geplaatst op: 1 april 2022 Laatst bijgewerkt: 1 april 2022
Ingrediënten
Spinaziepannenkoekjes
200 gram bladspinazie (mag ook meer of minder)
250 gram bloem
500 mL melk of water
2 theelepels bakpoeder
Zout
Materiaal
Beslagkom
Koekenpan
Optioneel maar wel heel handig: blender
Bereiding
Spinaziepannenkoekjes
- Doe alle ingrediënten samen in de blender en blend tot er een beslag ontstaat. Als je geen blender hebt, moet je de spinazie
zelf heel fijn snijden en daarna alle ingrediënten mengen.
- Doe het beslag in de koekenpan en bak de pannenkoekjes ongeveer 5 minuten per kant. Als je het beslag in de pan hebt gedaan,
en het pannenkoekje is aan de bovenkant (grotendeels) droog, kun je hem omdraaien.