Totale tijd: 30 min Bereiding: 30 min Personen: 3 Kilocalorieën: 1856 kcal in totaal | 619 kcal per portie Kosten bij : €4,24 in totaal | €1,41 per portie Credits: Mama, haar ultieme campingrecept Geplaatst op: 1 september 2019 Laatst bijgewerkt: 8 april 2020
Ingrediënten
Tortilla's met spinazie en gehakt
300 gram rundergehakt
Kruiden (of vervang door een zakje tacokruiden uit de supermarkt
Zout, peper
1 theelepel chilipoeder
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepels komijnpoeder
700 gram diepvriesspinazie 'gewoon' (eventueel kan je een deel vervangen door à la crème)
6 grote tortilla's
Optioneel: crème fraîche
Optioneel: geraspte kaas
Optioneel: salsasaus of ketchup
Materiaal
Koekenpan
Bereiding
Tortilla's met spinazie en gehakt
- Bak het gehakt in een pan.
- Als het gehakt bruin is, voeg dan de kruiden toe.
- Als de kruiden goed gemengd zijn, voeg dan de spinazie toe. Je kunt eventueel nog meer kruiden toevoegen naar smaak.
- Laat even pruttelen tot de spinazie ook goed warm is en alles goed gemengd is.
- Eventueel kun je de wraps opwarmen in een koekenpan of magnetron, ik ben daar zelf altijd te lui voor.
- Serveer met crème fraîche, geraspte kaas, salsasaus en/of ketchup.
Resultaat
Je kunt 'm oprollen (links), maar zelf eet ik het eigenlijk altijd als een soort pizza (rechts).